Parkeren tijdens uw vliegvakantie vanaf luchthaven Rotterdam

Gaat u vliegen vanaf Rotterdam airport? Wij willen u graag wijzen op het feit dat u niet langer de torenhoge parkeertarieven van het vliegveld zelf hoeft te betalen. Sinds enkele jaren zijn er namelijk genoeg alternatieven.


U kunt kiezen uit verschillende aanbieders. Niet alle aanbieder leveren dezelfde service. Op de website parkerenrotterdamairport.com staat aangegeven uit welke service u kunt kiezen.
Indien u gebruik wilt maken van Valet service is dat in bepaalde gevallen mogelijk. Vink daarvoor het vakje Valet service aan en de aanbieders die deze service aanbieden zullen automatisch getoond worden. Indien u gebruik maakt van deze service wordt u optimaal ontlast van de rompslomp die komt kijken bij het parkeren van een auto. U kunt namelijk zelf naar de luchthaven rijden en uw auto voor de vertrekhal afgeven aan een medewerken van het betreffende bedrijf. Nadat de formaliteiten zijn voltooid, geeft u uw sleutel af en zal de medewerken uw auto uiterst behoedzaam naar de parking begeven.

U kunt er ook voor kiezen om gewoon zelf naar de parking te rijden waar u hebt gereserveerd. In dit geval zult u met de shuttle service naar de luchthaven worden gebracht. Eenmaal weer aangekomen op de terugweg kunt u de chauffeur bellen en zal deze u weer ophalen en op de parking afzetten.
De parkeerderfaciliteiten die op de parkeervergelijker parkerenrotterdamairport.com staan zijn beveiligde en betrouwbare aanbieders. De terreinen worden omheint met een solide hekwerk met camera’s wat gegarandeerd dat uw bolide veilig staat tijdens uw vakantie.
U kunt ook zien of de aanbieders eventueel goede of slechte recensies hebben zo bent u ervan verzekerd dat u niet voor verassingen komt te staan. Indien u zelf uw ervaringen wilt delen kan dat natuurlijk ook. Wij raden u daarom ook aan om uw parkeerplek alvast te reserveren voordat u vertrekt. Zo kunt u met een gerust hard van huis vertrekken en komt u nooit voor verassingen te staan.