Op avontuur in Ibiza of Lille?

Ben jij een avonturier die van een gezellig feestje houd? Dan zijn Lille en Ibiza 1 van de 2 keuzes waar je zeker heen moet gaan. Maar welke moet je nu nemen?

Ibiza als vakantiebestemming

Elk jaar trekken er zes tot zeven miljoen mensen naar Ibiza. Elk jaar stijgt dit getal met enkele procenten. Echter wordt er wel verspeld dat de bezoekersaantallen de grootste groeispurt gehad heeft. Het zal zich naar verwachting binnen 10 jaar stabilerseren rond de 7,5 miljoen. Waarom moet je naar ibiza? Dat is simpel te beantwoorden. Als je van een lekker feestje houd en helemaal los wilt gaan tot in de vroegere uurtjes en je wilt begeven onder de Jetsetters van de wereld, dan is Ibiza helemaal geschikt voor jou. Hou er rekening mee dat er wel een flink prijskaartje aanhangt. Je betaalt al snel voor een biertje 15 euro en een simpel watertje kost 10 euro (halve liter). 

Als we heel eerlijk zijn is Ibiza bijna een merk geworden. Het draait volledig om zien en gezien worden. Maar het charmante aan dit Zuid Spaanse eiland is dat iedereen zijn eigen gevoel aan het eiland kan geven. Ibiza geeft namelijk het gevoel van vrijheid, een bijzondere ontdekking en het gevoel altijd op avontuur te zijn. Boek dan vandaag je ticket naar ibiza.

Lille Frankrijk uitproberen

Ben je toch iets minder van het verre reizen? En zoek je iets wat goed via de auto te bereiken is? Dan is Lille in Frankrijk zeker het proberen waard. Lille staat bekend als jongerenstad tegenwoordig. Ideaal voor een onvergetelijke jongerenreis. Dit komt mede door de universiteit en ruim 50 procent is onder de 30 jaar. Je zult er weinig mensen zien die kinderen hebben. Dus je bent eigenlijk gegarandeerd van een vette feestbestemming.

Vooral in de zomer is het helemaal genieten in Lille. Ook Lille is niet super goedkoop, maar relatief wel te betalen. Qua kosten is het ongeveer te vergelijken met Amsterdam. Dus het is wel iets duurder dan je waarschijnlijk gewend bent. Je betaald 3,50 voor een biertje en 3 euro voor een water. In tegenstelling tot Ibiza is dit dus zeer goedkoop.