Tickets Thailand, wat is wijsheid!

Deze zomer willen we weer graag naar Azië op vakantie. Logisch, voor onze website Reis-Expert proberen we onze kennis zo up to date mogelijk te houden. Gelukkig zijn wij in de dankbare positie dat we het ons nog steeds ieder jaar weer kunnen veroorloven om een ticket richting Azië te boeken. Nu is dat wel ieder jaar weer een gevecht tegen de euro’s en de vergelijkingswebsites. We speuren het internet gelukkig dagelijks af voor mooie deals dus maken we daar zelf ook graag gebruik van. Je kunt ook goedkoop naar Azië vliegen vanaf Dusseldorf Airport. Meestal komt het er op neer dat we een ticket naar Thailand boeken en hier vandaan een ticket naar onze volgende bestemming. Nu willen we deze zomer naar Indonesië. En dus is de vraag wat doen de tickets Thailand. Misschien is het nu wel handiger om een ticket rechtstreeks te boeken naar Indonesië omdat we dan ook een hoop tijd besparen.

Omdat we, zoals hierboven beschreven, vaak het internet afspeuren naar mooie deals komen zijn we redelijk goed op de hoogte van de ticket prijzen naar zowel Thailand als Indonesië. Het kan soms ook wel de moeite zijn om lang te wachten. Aan het begin van de zomer worden sommige tickets ineens goedkoper om het vliegtuig vol te krijgen. Het probleem van zo’n last minute Thailand is echter dat je het risico loopt dat het vliegtuig  vol zit en dat je of een andere datum moet pakken of extra moet bijbetalen. Nou is het geen probleem als je vrij bent in het kiezen van je vakantie datum maar de meeste van ons zitten vast aan schoolvakanties of moeten vrij vragen op het werk. Dan zit je toch aan een bepaalde tijdschema vast en is het vaak verstandiger om vroeg te boeken.

Wij gaan in ieder geval het internet weer afspeuren naar tickets richting Indonesië of Thailand en alvast even wegdromen bij het uitzicht op een verblijf op de prachtige Gili Eilanden.